Hejhej!

Har tidigare haft ett konto med samma namn som jag startade all the way back in 2012 (tror jag det var) men det togs bort för ett par år sen. Vi provar igen och ser hur det går nu när jag inte pluggar längre!

Jag avlar framförallt på hannoveranare just nu under affixet You Signed Up for This (efter låten och albumet av Maisie Peters). Alla mina andra hästar får affixet Friday Night efter tv-serien Friday Night Dinner, alla hästar döps efter karaktärer från serier, filmer och annan media som jag tittar på medan jag spelar x))

Jag är en 20+ år gammal bibliotekarie som för tillfället bor i Glasgow och har absolut ingen aning om vad folk skriver i sina presentationer här längre x) Jag tycker, givetvis, om litteratur (Howl's Moving Castle, Röde Orm och All Quiet on the Western Front är tre av mina all-time favoriter), organisation och språk rent generellt. Lyssnar mycket på musik men vääääldigt olika från dag till dag vilken sorts musik det kan vara, virkar och stickar en del och jobbar på att lära mig sy ordentligt, och har en schappe hemma hos mamma som jag, precis som alla andra hundmänniskor tycker om sina hundar, tycker är världens bästa hund

Är alltid öppen för att socialisera med folk osv men är occasionally dålig på att komma ihåg att logga in (hence det borttagna förra kontot heh), så feel absolutely free att höra av sig om absolut vad som helst, spel-relaterat eller inte.

Ha det toppen!
Malvita